Author Topic: Add a name for ports  (Read 887 times)

Offline zwiller

  • Falcon Beta Team
  • **
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: Sandusky, OH
  • Posts: 836
  • Kudos: 10
Add a name for ports
« on: January 10, 2016, 09:54:29 AM »
Any chance this could maybe added in the future? With my show growing to 32k it is getting harder than ever to remember channels for certain elements and I think a name column would help those us without eidetic memories.  ;D  Thanks in advance. 
Sam

Last year's video: https://vimeo.com/150560653

Offline jnealand

  • Developer
  • ******
  • Join Date: Aug 2013
  • Location: Kennesaw, GA
  • Posts: 1,884
  • Kudos: 34
Re: Add a name for ports
« Reply #1 on: January 10, 2016, 07:00:44 PM »
eidetic???  If you can remember that word and spell it correctly you don't need any notes.  LOL
Jim Nealand
Kennesaw, GA
Lynx, Falcon, XL, FPP

Offline mararunr

  • Hero Member
  • *****
  • Join Date: Dec 2013
  • Location:
  • Posts: 502
  • Kudos: 12
    • Bentonville Heart Lites
Re: Add a name for ports
« Reply #2 on: January 11, 2016, 08:08:07 AM »
I use a spreadsheet (and I run 3 F16v2, 4 Raspberry PIs, and 2 Beaglebone Blacks - plenty of opportunity for confusion).
Bentonville Heart Lites (www.facebook.com/bheartlites)

This is just my opinion/suggestion/viewpoint.  Others with other viewpoints/experiences may have different advice.  I am a hobbyist with a couple years real world experience, not an expert.

 

Back to top