Author Topic: FPP v1.9 Soft Launch  (Read 3172 times)

Offline pixelpuppy

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Aug 2015
  • Location: Dallas, TX
  • Posts: 436
  • Kudos: 7
Re: FPP v1.9 Soft Launch
« Reply #60 on: April 09, 2017, 06:56:47 AM »
Also keep in mind that the Script Repository is NOT [currently] listed in alphabetical order.   I believe they appear in the order they were added to the repository, so this one is near the bottom.  It is [currently] 3rd up from the bottom of the list, between "ShutdownRemotes.sh" and "DisableOnboardWifi-Pi3.sh"



Vixen3, FPP, F16v2, xL4

Offline jnealand

  • Developer
  • ******
  • Join Date: Aug 2013
  • Location: Kennesaw, GA
  • Posts: 1,839
  • Kudos: 34
Re: FPP v1.9 Soft Launch
« Reply #61 on: April 09, 2017, 11:49:06 AM »
You guys made me go look.  I am on the latest 1.9 release on the 1.9 developer page after clicking the upgrade button.  I also do not have the script showing up, yet my DNS checks out, troubleshooting commands show I have access to github etc.  So something is screwed up somewhere.
Jim Nealand
Kennesaw, GA
Lynx, Falcon, XL, FPP

Offline Highwayman

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2015
  • Location: Gnadenhutten, OH
  • Posts: 17
  • Kudos: 0
Re: FPP v1.9 Soft Launch
« Reply #62 on: April 09, 2017, 12:00:52 PM »
That happened to me once (missing script).

I went to the Developer.php page (you have to manually type that into the browser address line

Changed to v1.8

Then changed back to v1.9

Then it showed up in the list.

Thanks for the idea. Tried that a couple of times. Still no luck.
Highwayman

Offline Highwayman

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2015
  • Location: Gnadenhutten, OH
  • Posts: 17
  • Kudos: 0
Re: FPP v1.9 Soft Launch
« Reply #63 on: April 09, 2017, 12:08:48 PM »
You guys made me go look.  I am on the latest 1.9 release on the 1.9 developer page after clicking the upgrade button.  I also do not have the script showing up, yet my DNS checks out, troubleshooting commands show I have access to github etc.  So something is screwed up somewhere.
I'm glad that I'm not doing things completely wrong. Checking my system using everyone's input shows good connection to the pi, internet and I could revert to v1.8 and then update to v1.9. Still no luck with the missing script. Thanks to everyone for their suggestions. I'll just be sure to keep the pi plugged into my ups (or shut down) until the next update.

Offline CaptainMurdoch

  • Administrator
  • *****
  • Join Date: Sep 2013
  • Location: Washington
  • Posts: 7,798
  • Kudos: 134
Re: FPP v1.9 Soft Launch
« Reply #64 on: April 14, 2017, 03:26:35 PM »
If you weren't seeing these scripts before, check again.  I found that we are checking the SD image version and not the FPP version, so those people not seeing the scripts were probably running a v1.5 SD image that had been updated to FPP v1.8 or v1.9.   I modified the script repo to allow those scripts on the v1.5 SD image.
-
Chris

Offline jnealand

  • Developer
  • ******
  • Join Date: Aug 2013
  • Location: Kennesaw, GA
  • Posts: 1,839
  • Kudos: 34
Re: FPP v1.9 Soft Launch
« Reply #65 on: April 14, 2017, 08:30:07 PM »
Yes sir, I can see them now.  thanks for the fix.

Offline Highwayman

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2015
  • Location: Gnadenhutten, OH
  • Posts: 17
  • Kudos: 0
Re: FPP v1.9 Soft Launch
« Reply #66 on: April 15, 2017, 09:47:22 AM »
I'm seeing it too. Thanks for the reply and fix!

 

Back to top