Author Topic: FPP to LAN via switch problems  (Read 347 times)

Offline Bob in WV

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Jan 2014
  • Location:
  • Posts: 53
  • Kudos: 0
FPP to LAN via switch problems
« on: February 22, 2014, 10:08:00 AM »
I have my show computer and FPP connected to a switch which is connected to my router.
The computer can connect to the internet so I know the connection is good.
The FPP start pages comes up, but none of the tabs work.
FPP status and FPP time are blank.
If I connect the FPP directly to the router I can access and control the FPP from another computer which is connected to the LAN.
Shouldn't FPP work through a switch?

Bob

Offline Bob in WV

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Jan 2014
  • Location:
  • Posts: 53
  • Kudos: 0
Re: FPP to LAN via switch problems
« Reply #1 on: February 22, 2014, 11:04:47 AM »
SOLVED!!
Thanks to this board I found a reference to this type of problem in another post.  JAVA script was being blocked.

Bob

Offline CaptainMurdoch

  • Administrator
  • *****
  • Join Date: Sep 2013
  • Location: Washington
  • Posts: 7,928
  • Kudos: 141
Re: FPP to LAN via switch problems
« Reply #2 on: February 22, 2014, 11:58:47 AM »
I made a note to take a look at this.  We should be able to put in a warning that will alert the user if they have JavaScript disabled.


-
Chris

 

Back to top