Author Topic: Falcon Player won't connect to AlphaPix Controller  (Read 243 times)

Offline JonB256

  • Supporting Member
  • ******
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: Granbury, Texas
  • Posts: 5,058
  • Kudos: 116
    • Granbury Christmas Lights
Re: Falcon Player won't connect to AlphaPix Controller
« Reply #15 on: December 11, 2018, 11:25:42 AM »
What version of FPP are you using?  v1.8, v1.9 or one of the more recent v2.x ??

and a screenshot of your Channel Outputs screen

Online Bwinter

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Jul 2016
  • Location:
  • Posts: 400
  • Kudos: 10
    • First Show 2016
Re: Falcon Player won't connect to AlphaPix Controller
« Reply #16 on: December 11, 2018, 11:35:22 AM »
Okay, so we 1) know that the LEDs work, and 2) know that the AlphaPix works directly from your computer.  This is important information for anyone trying to help.


Now it appears you simply have a config in FPP set incorrectly.  We'll need to see screenshots.

Offline shinydiamond

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2018
  • Location:
  • Posts: 11
  • Kudos: 0
Re: Falcon Player won't connect to AlphaPix Controller
« Reply #17 on: December 11, 2018, 02:13:23 PM »
Thank you.  I'll send screen shots once I'm home tonight.  I just downloaded FPP last week so I believe I'm on the latest but will confirm.

Offline shinydiamond

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2018
  • Location:
  • Posts: 11
  • Kudos: 0
Re: Falcon Player won't connect to AlphaPix Controller
« Reply #18 on: December 11, 2018, 09:16:20 PM »
Here's a screenshot of my settings.  I hope this helps.  Thanks in advance!

Online Bwinter

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Jul 2016
  • Location:
  • Posts: 400
  • Kudos: 10
    • First Show 2016
Re: Falcon Player won't connect to AlphaPix Controller
« Reply #19 on: December 11, 2018, 10:06:05 PM »
Enable output

Offline shinydiamond

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2018
  • Location:
  • Posts: 11
  • Kudos: 0
Re: Falcon Player won't connect to AlphaPix Controller
« Reply #20 on: December 11, 2018, 10:11:32 PM »
OMG - there's a checkbox there?!! I never noticed that little thing!!  So stupid of me!  Thank you so much!!  @Bwinter - If I could send you a beer, I would!!   :) ;D

Online Bwinter

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Jul 2016
  • Location:
  • Posts: 400
  • Kudos: 10
    • First Show 2016
Re: Falcon Player won't connect to AlphaPix Controller
« Reply #21 on: December 11, 2018, 10:16:56 PM »
So...its working?

Offline shinydiamond

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2018
  • Location:
  • Posts: 11
  • Kudos: 0
Re: Falcon Player won't connect to AlphaPix Controller
« Reply #22 on: December 11, 2018, 11:38:38 PM »
Yes sir!  Thank you again!

 

Back to top