Author Topic: Entering Model Size and Rotation Manually in Preview  (Read 384 times)

Offline Travailen

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Sep 2013
  • Location: Missouri City, Texas
  • Posts: 54
  • Kudos: 0
Entering Model Size and Rotation Manually in Preview
« on: November 25, 2014, 12:57:26 PM »
Thanks for all the great stuff and hard work on this program!!

However,
If I adjust model size or model rotation with the sliders, no problem.
If I manually enter a number in the model size window or the model rotation window  and then do something else, no problem.
If I manually enter a number in the model size window or the model rotation window and hit return before I save or do some other activity, the program stops working and I am forced to close the program.


Thanks,

Rick S

Offline jnealand

  • Developer
  • ******
  • Join Date: Aug 2013
  • Location: Kennesaw, GA
  • Posts: 2,946
  • Kudos: 68
Re: Entering Model Size and Rotation Manually in Preview
« Reply #1 on: November 25, 2014, 03:35:48 PM »
If I recall that is a known bug.  I always tab out or click on something else, but never return. It happens is some other places as well. Eventually it will get fixed.  Maybe on the xlights forum we should start a topic on known bugs and their work arounds.
Jim Nealand
Kennesaw, GA all Falcon controllers, all 12v Master Remote Multisync with Pi and BBB P10 and P5

 

Back to top