Author Topic: Control Universe  (Read 806 times)

Offline dgreen

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Aug 2013
  • Location:
  • Posts: 72
  • Kudos: 0
Control Universe
« on: September 30, 2013, 02:10:56 PM »
Hey All,
I am wanting each Falcon 16 to control 1 universe. I know they can do 2 each but that is not necessary for my display.
Can I just put on the jumpers for universe 2?
or do you have to have 2 sets of jumpers on?
Thanks.

Offline Frankr

  • Supporting Member
  • ******
  • Join Date: Jul 2013
  • Location: Rocklin, CA
  • Posts: 259
  • Kudos: 0
    • Rocklin Lights
Re: Control Universe
« Reply #1 on: September 30, 2013, 03:32:47 PM »
It is all in the falcon configuration software utility.  You can choose to run from 1 universe or some combination of 2 universes (1&2, 2&3, etc...).

Download the utility and you can see what is possible.

Frank

Offline MyKroFt

  • Administrator
  • *****
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: NC Montana
  • Posts: 1,410
  • Kudos: 57
Re: Control Universe
« Reply #2 on: September 30, 2013, 11:24:30 PM »
The jumpers do not dictate what each indv output does.  They only tell the board what to universes to listen to - each output is programmed for a starting channel that gets acted on.

Tony

 

Back to top