Author Topic: F16v1.03 setup in XL/NC  (Read 1370 times)

Offline FireMedic4Christ

  • Supporting Member
  • ******
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: Brighton, CO
  • Posts: 252
  • Kudos: 1
F16v1.03 setup in XL/NC
« on: December 02, 2015, 08:15:42 PM »
My setup:  RPi -> FPD -> F16v1.03 x3 which programmed successfully.

All ports on the FPD setup to output pixelnet and I am able to run test patterns via the FPP.

XL/NC setup has 28 universes as E 1.31. Selecting all channels on the test page and running a test does nothing. Output to lights set. FPD in bridge mode.

Am I correct to set the controllers up as E 1.31 even though I am using pixel net?
« Last Edit: December 02, 2015, 09:24:06 PM by FireMedic4Christ »
Brian

Offline sirloinofbeef001

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Oct 2013
  • Location:
  • Posts: 457
  • Kudos: 0
  • believe in miracles
Re: F16v1.03 setup in XL/NC
« Reply #1 on: December 02, 2015, 09:07:25 PM »
Did you click the lights on tab on the right side of the test page? And yes, E1.31 is what I do.
Its a wonderful life.

Offline JonB256

  • Supporting Member
  • ******
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: Granbury, Texas
  • Posts: 5,239
  • Kudos: 126
    • Granbury Christmas Lights
Re: F16v1.03 setup in XL/NC
« Reply #2 on: December 02, 2015, 09:10:07 PM »
My setup:  RPi -> FPP -> F16v1.03 x3 which programmed successfully.

All ports on the FPP setup to output pixelnet and I am able to run test patterns via the FPP.

XL/NC setup has 28 universes as E 1.31. Selecting all channels on the test page and running a test does nothing.

Am I correct to set the controllers up as E 1.31 even though I am using pixel net?

Do you mean FPD (falcon player dongle) ????

Is your RasPi setup in Bridge Mode or Standalone or Master?

Offline FireMedic4Christ

  • Supporting Member
  • ******
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: Brighton, CO
  • Posts: 252
  • Kudos: 1
Re: F16v1.03 setup in XL/NC
« Reply #3 on: December 02, 2015, 09:22:20 PM »
yes, bridge mode on FPD

yes to output to lights set.

Offline JonB256

  • Supporting Member
  • ******
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: Granbury, Texas
  • Posts: 5,239
  • Kudos: 126
    • Granbury Christmas Lights
Re: F16v1.03 setup in XL/NC
« Reply #4 on: December 02, 2015, 09:59:48 PM »
Do you see data numbers changing on the FPP status page?

Offline FireMedic4Christ

  • Supporting Member
  • ******
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: Brighton, CO
  • Posts: 252
  • Kudos: 1
Re: F16v1.03 setup in XL/NC
« Reply #5 on: December 02, 2015, 10:08:22 PM »
Do you see data numbers changing on the FPP status page?

No data numbers changing.

Don't know if it is related, but when I stop the test the lights remain on. I have to stop and restart the FPPD to get the lights to go out.

 

Back to top