Author Topic: F16v2 connection to FPP  (Read 2345 times)

Offline deplanche

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Aug 2015
  • Location:
  • Posts: 230
  • Kudos: 5
Re: F16v2 connection to FPP
« Reply #15 on: October 22, 2016, 09:16:12 PM »
Is there a manual or a video that shows how to connect the F16v2 to the FPP and what settings to use.  I apparently did it right once, but I can't seem to replicate that.  I know I have to be missing a step somewhere, but I just can't figure out what it is.

Offline deplanche

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Aug 2015
  • Location:
  • Posts: 230
  • Kudos: 5
Re: F16v2 connection to FPP
« Reply #16 on: December 02, 2016, 08:37:53 PM »
I am having trouble following all your numbers but maybe the attached will help.  It is my spreadsheet showing how I have setup 3 Pis each attached to a different F16v2.  I inserted a column with some numbers but suggest that you look at them carefully and do not just accept my assumptions.  I can talk to all my F16v2s from my home desktop which has wifi dongle attached or from my laptop just be connecting via wifi to the show network.  I will be running in master/slave mode.

I tried to do something similar to this, and am having problems.  How do you connect from your home network to the show network?  I can connect to the FPPs, but not the F16.

Offline tombmatt

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Oct 2014
  • Location:
  • Posts: 191
  • Kudos: 0
Re: F16v2 connection to FPP
« Reply #17 on: December 02, 2016, 09:26:21 PM »
i had the same problem. follow the advise in the following link. does  your fpp connect to your home network wireless. the etho address will be on a different network from your home address. your home address is 192.168.x.x  etho will be 192.168.b.b and the f16v2 will be on 192.168.b.another #. then if your router lets you set a route table you put your f16v2 in that table and you should see it. follow the link step by step here it is:  http://falconchristmas.com/forum/index.php/topic,4231.0.html

 

Back to top