Author Topic: F-16 test mode  (Read 937 times)

Offline fyb2000

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2013
  • Location:
  • Posts: 27
  • Kudos: 0
F-16 test mode
« on: January 30, 2014, 06:24:39 PM »
How does one enter (and actually exit in my case) test mode on a F-16?
Just getting around setting up my environment, and when trying to program the F-16, it is in constant test mode.
Thanks,
-Francois

Offline David Pitts

  • Administrator
  • *****
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: Falcon, CO
  • Posts: 3,943
  • Kudos: 80
Re: F-16 test mode
« Reply #1 on: January 30, 2014, 06:26:36 PM »
How does one enter (and actually exit in my case) test mode on a F-16?
Just getting around setting up my environment, and when trying to program the F-16, it is in constant test mode.
Thanks,
-Francois

There is a test jumper. On = test mode |  Off= run mode
PixelController, LLC
PixelController.com

Offline fyb2000

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2013
  • Location:
  • Posts: 27
  • Kudos: 0
Re: F-16 test mode
« Reply #2 on: January 30, 2014, 06:29:40 PM »
Thanks David,
As far as the test itself, it goes RGBW on the first 15 pixels of a string? Or is it supposed to be on all pixels of each string?

Offline David Pitts

  • Administrator
  • *****
  • Join Date: Mar 2013
  • Location: Falcon, CO
  • Posts: 3,943
  • Kudos: 80
Re: F-16 test mode
« Reply #3 on: January 30, 2014, 06:33:32 PM »
Thanks David,
As far as the test itself, it goes RGBW on the first 15 pixels of a string? Or is it supposed to be on all pixels of each string?

I think each string is set to send out to 170 pixels.

Offline fyb2000

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2013
  • Location:
  • Posts: 27
  • Kudos: 0
Re: F-16 test mode
« Reply #4 on: January 30, 2014, 07:34:54 PM »
Thanks for the info, yes it is the whole string.

 

Back to top