Author Topic: DMX use  (Read 761 times)

Offline PittFan

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Dec 2013
  • Location: Greenfield, NY
  • Posts: 125
  • Kudos: 0
DMX use
« on: September 29, 2017, 06:28:07 PM »
if I use a PiCap and place the FPP into slave mode can I run my DMX channels from my PiCap?


Currently I'm using the DMX output from my old DIY pixel hubs and think it would be nice to run this through a PiCap instead.


Thanks.

Offline jnealand

  • Developer
  • ******
  • Join Date: Aug 2013
  • Location: Kennesaw, GA
  • Posts: 2,947
  • Kudos: 68
Re: DMX use
« Reply #1 on: September 29, 2017, 07:14:31 PM »
Yes and you could also do it with an F16v2 or an F16v3.
Jim Nealand
Kennesaw, GA all Falcon controllers, all 12v Master Remote Multisync with Pi and BBB P10 and P5

Offline PittFan

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Dec 2013
  • Location: Greenfield, NY
  • Posts: 125
  • Kudos: 0
Re: DMX use
« Reply #2 on: September 30, 2017, 06:02:07 PM »
An F16v3 is on my wish list.  Already using F16v1s which are quite nice.

 

Back to top