Author Topic: xLights Output to Lights  (Read 835 times)

Offline corydorning

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Nov 2016
  • Location:
  • Posts: 138
  • Kudos: 0
xLights Output to Lights
« on: November 19, 2017, 01:40:56 PM »
I'm trying to figure out how to get the lightbuld "Output to Lights" working when I play my sequence. Inside xLights, I can go to Tools > Test and it works great. I'm also able to upload my sequence to the FPP and the sequence plays from the FPP web dashboard. However, when I click on the lightbulb to ouput my sequence, it just doesn't want to work and I don't know what I'm missing. :/

Offline txag2008

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jan 2015
  • Location: Dallas, TX
  • Posts: 137
  • Kudos: 0
Re: xLights Output to Lights
« Reply #1 on: November 20, 2017, 10:59:29 AM »
Are you using a FPP?  At one time I think you had to put the FPP in bridge mode in order to play from Xlights.  Not sure if that's still the case or not.

 

Back to top