Author Topic: Cannot complete installation of FPP / Falcon on Raspberry Pi 3  (Read 1429 times)

Offline marito158

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2018
  • Location:
  • Posts: 6
  • Kudos: 0
Re: Cannot complete installation of FPP / Falcon on Raspberry Pi 3
« Reply #15 on: December 07, 2018, 11:26:09 AM »
Thank you, i got work writing the image.


Thanks

Offline marito158

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2018
  • Location:
  • Posts: 6
  • Kudos: 0
Re: Cannot complete installation of FPP / Falcon on Raspberry Pi 3
« Reply #16 on: December 07, 2018, 12:43:43 PM »
I'm back with other problem.


i have access with eth0 and set wlan0 on static IP, i have web access with wireless and lan connection, when CAT5 is connected, but when I unplugged the CAT5, ic ant access with wireless IP, and YES, IP, SUB and Gate are correct on wlan0, and i'm using an unused IP.


Any ideas why?

Offline K-State Fan

  • Sr. Member
  • ****
  • Join Date: Dec 2014
  • Location:
  • Posts: 307
  • Kudos: 5
Re: Cannot complete installation of FPP / Falcon on Raspberry Pi 3
« Reply #17 on: December 07, 2018, 01:22:05 PM »
I would guess one of your settings is not correct.

Offline marito158

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2018
  • Location:
  • Posts: 6
  • Kudos: 0
Re: Cannot complete installation of FPP / Falcon on Raspberry Pi 3
« Reply #18 on: December 07, 2018, 01:43:51 PM »
can you point it out what setting could be?


Offline KBCoggin

  • Jr. Member
  • **
  • Join Date: Nov 2018
  • Location:
  • Posts: 51
  • Kudos: 0
Re: Cannot complete installation of FPP / Falcon on Raspberry Pi 3
« Reply #19 on: December 07, 2018, 02:00:57 PM »
I'm back with other problem.


i have access with eth0 and set wlan0 on static IP, i have web access with wireless and lan connection, when CAT5 is connected, but when I unplugged the CAT5, ic ant access with wireless IP, and YES, IP, SUB and Gate are correct on wlan0, and i'm using an unused IP.


Any ideas why?
I had this same problem.  Took me 4 hours to get it resolved, and I never figured out what the issue was... after you unplug the LAN cable, power cycle the Pi and see if it comes up on the WLAN.

Offline bpos

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Mar 2015
  • Location:
  • Posts: 130
  • Kudos: 2
Re: Cannot complete installation of FPP / Falcon on Raspberry Pi 3
« Reply #20 on: December 07, 2018, 08:36:00 PM »
Post your network settings.

Offline marito158

  • Newbie
  • *
  • Join Date: Dec 2018
  • Location:
  • Posts: 6
  • Kudos: 0
Re: Cannot complete installation of FPP / Falcon on Raspberry Pi 3
« Reply #21 on: December 08, 2018, 08:54:42 AM »
I powered off yesterday and turn it on this morning and now wireless connection works.

 

Back to top