Author Topic: picap and e1.31 off same pi  (Read 407 times)

Offline amtrak115

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jan 2016
  • Location:
  • Posts: 110
  • Kudos: 1
picap and e1.31 off same pi
« on: October 07, 2018, 11:06:42 AM »
I'm using a picap on one of my remote pi's.  the picap is only outputing dmx through the rj45 on the picap.  channels are defined for universe 2 (channels 513 for 512 channels)  I'm also using the e1.31 output on the pi for universes 80 - 83.  I have an alphapix18 set to 192.168.200.2 and the alphapix tests the lights ok.   I get output from the picap, but nothing on the e1.31.  When I try to test the display using pi I also don't get anything? 


anybody got any ideas??


Barry

Offline jnealand

  • Developer
  • ******
  • Join Date: Aug 2013
  • Location: Kennesaw, GA
  • Posts: 2,947
  • Kudos: 68
Re: picap and e1.31 off same pi
« Reply #1 on: October 07, 2018, 12:10:08 PM »
Check your channel input and output configs.
Jim Nealand
Kennesaw, GA all Falcon controllers, all 12v Master Remote Multisync with Pi and BBB P10 and P5

Offline amtrak115

  • Full Member
  • ***
  • Join Date: Jan 2016
  • Location:
  • Posts: 110
  • Kudos: 1
Re: picap and e1.31 off same pi
« Reply #2 on: October 10, 2018, 09:55:44 AM »
Figured it out..... Jim you were close.....   When I set up the channels on the pi player, I remembered to put the correct IP address in, however i had not changed the "universe type".  it was set to multicast,  changing it to unicast,  fixed the issue.


thanks Jim for your help


Barry

 

Back to top