News:

LATEST RELEASE:  FPP 6.1 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/6.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15512
Latest: bfrisan
New This Month: 20
New This Week: 8
New Today: 8
Stats
Total Posts: 127208
Total Topics: 15614
Most Online Today: 72
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 5
Guests: 43
Total: 48

LEDs not lighting

Started by stormridero, December 24, 2020, 05:13:55 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stormridero

Good morning all. I'm completely out of ideas and hope someone can help. I have the following:

KulpLights F-8B with Beaglebone Black
12v 30amp power supply
WS2811 string lights with xconnectors

Background: LEDs were working fine before updating FPP to the latest update. After running the update I woke up to the lights being all on and the BBB/OLED being off and the BBB outputs no longer registered that I had an F-8B or any LED strings attached. I redid my power supply, reseated the BBB and OLED (which both work now), and redid all my XLights communications. FPP now sees my lights, has all my outputs, even registers the correct F-8B controller and version.

FPP is in standalone mode, connected via a network cable, BBB strings are enabled, power output is 12v.

Went to the test enable mode in FPP. No lights. All wiring is plugged in and terminals are connected.

Nothing is having the lights come on and it is quite frustrating. Please help.

Poporacer

Quote from: stormridero on December 24, 2020, 05:13:55 AMI woke up to the lights being all on and the BBB/OLED being off
Did you try pressing one of the buttons on the F8 to wake up the display?


Quote from: stormridero on December 24, 2020, 05:13:55 AMand the BBB outputs no longer registered that I had an F-8B or any LED strings attached
So you were able to get into the web interface of FPP and the strings were no longer configured?


Quote from: stormridero on December 24, 2020, 05:13:55 AMNothing is having the lights come on and it is quite frustrating. Please help.
How about a screenshot of your BBB Strings page?
If to err is human, I am more human than most people.

stormridero

I did try to press the buttons to wake up the BBB, it wasn't working. It is working now though.

I am able to get into the web interface of FPP. The strings were no longer configured but they are now, although I'm still getting the error.


Abnormal Conditions - May Cause Poor Performance
Could not initialize output type BBB48String. Check logs for details.

I'm not sure which log it would be that I would need to attach.



I've attached my BBB string output for review. 

Support FPP

+- Recent Topics

K8-PB Network Issue by Kensington Graves
Today at 06:29:36 AM

Falcon V4 Player by K-State Fan
Today at 06:13:19 AM

RPI PICO AND WS2812B by tjkaminski
Today at 05:17:42 AM

INK1003 strips not playing nice with F16V4 by battle79
Today at 03:13:41 AM

FPP Playlist by LedMutt
Today at 02:29:01 AM

FPP install script on Ubuntu, no video by darylc
Today at 01:37:05 AM

f16v4 wont play in Player or Master Mode by Oxytousc
December 04, 2022, 10:33:43 PM

New to FPP6.2 - Interface issue, I think? by Poporacer
December 04, 2022, 09:54:45 PM

FPP not releasing control to WLED when idle by cwr89
December 04, 2022, 09:20:43 PM

K8-B-Scroller needs updated EEPROM Signature? by jdbeavers
December 04, 2022, 06:32:25 PM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod