News:

LATEST RELEASE:  FPP 6.1 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/6.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15524
Latest: fighteriris
New This Month: 32
New This Week: 20
New Today: 4
Stats
Total Posts: 127338
Total Topics: 15630
Most Online Today: 86
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 4
Guests: 39
Total: 43

Primary Pi not recognizing my Pi running a P10 matrix

Started by paxtonb, November 24, 2021, 02:23:06 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

paxtonb

For some reason my primary Pi running FPP ver 3.5.3 shows that it cannot ping the address of my bridge Pi running my P10 matrix.  The FPP does recognize my 3 AlphaPix controllers just fine.  I did not change any parameters on the Pi running the P10 matrix.  I did add a new controller this year and it is connecting without an issue.  Any thoughts on why the bridge Pi won't connect?

tbone321

I would take a look at the Pi running the matrix and make sure that it is still connecting to your network.

Support FPP

+- Recent Topics

1 player/2 remote by Poporacer
Today at 08:07:48 PM

K8-PB Network Issue by Kensington Graves
Today at 07:40:50 PM

Failed V1.03 diff receiver boards by bud29
Today at 07:13:38 PM

FPP not releasing control to WLED when idle by Poporacer
Today at 07:08:31 PM

XLights Variant by Poporacer
Today at 06:56:52 PM

FPP Oddness. Remote not remoting, schedule not scheduling??? by Poporacer
Today at 06:27:33 PM

Text inverted by Poporacer
Today at 06:20:05 PM

FPP(RPi4) Network Setup With Falcon F4V3 Controller by jnealand
Today at 05:22:00 PM

FPP Playlist by jnealand
Today at 05:04:02 PM

Hanging/mounting hacks by K-State Fan
Today at 05:00:55 PM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod