News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15649
Latest: zj023
New This Month: 53
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 128335
Total Topics: 15780
Most Online Today: 55
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 6
Guests: 38
Total: 44

Login prompt shown below video

Started by deonb, December 11, 2015, 09:42:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

deonb

I have a .mp4 being displayed in FPP, but it always shows the login prompt below the video. This is on HDMI output.

How do I get rid of this?

I have tried "Blank screen on startup" turned off, it makes a difference when the video is not playing, but the prompt is still there when videos are being played.


CaptainMurdoch

So you are saying the prompt is not showing when no video is playing, but as soon as a video starts playing, the prompt appears again?  Does it go away again after 60 seconds, or does it not go away until after the video ends?
-
Chris

Support FPP

+- Recent Topics

help getting started, next step? by Poporacer
January 28, 2023, 05:10:18 PM

Trying to configure LOR CF50D Floods on FPP Pi Player with PiCap by half.fast
January 28, 2023, 03:19:37 PM

wifi issues on BBB running fpp v6.3 by k6ccc
January 28, 2023, 02:04:23 PM

BBB / FPP sending data to ESP32 WLED by srwmemphis
January 28, 2023, 04:39:02 AM

raspberry PI 3 / PI 4 by mrfix1
January 27, 2023, 07:13:55 AM

Bug in newest release by tbone321
January 26, 2023, 06:14:26 PM

Cannot Connect to F48V4-NS Through Rasberry Pi by Poporacer
January 26, 2023, 03:13:43 PM

new piCaps in the works? by Bwinter
January 26, 2023, 11:25:32 AM

DIY voucher request by CaptainMurdoch
January 26, 2023, 11:14:38 AM

Which volume to grow during setup? by RickR
January 26, 2023, 09:55:17 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod