News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15526
Latest: stooge
New This Month: 34
New This Week: 22
New Today: 1
Stats
Total Posts: 127402
Total Topics: 15641
Most Online Today: 111
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 5
Guests: 57
Total: 62

BBG Not seen on network

Started by dwbarnett, December 02, 2016, 05:45:59 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dwbarnett

Hi folks, hoping someone can help.  Here is a post I put on the Xlights FB message board.


Folks, could really use some help ASAP. I have a P10 that I can't see on the network. It worked fine in the garage during testing. However, now it's hanging on the roof, having issues. Been that way since it was hung. I have access to the BBG and cables. All my BBG etc are running from a separate router and show network.

I repowered the BBG, all indications are it is getting power and booting just fine. I have the eMCC something software loaded, so I shouldn't have to worry about loosing power.

Now, here's my question of concern. I have both the amber and green lights on solid on the Cat5 plug in, even without a cable plugged in to the socket after rebooting BBG w/out the Cat5 cable plugged into the socket. Does the is indicate that possibly the BBG is locked up or something. Will this require a reload of the FPP stuff.....Man, I hope not! P10 is not iin a very easy place to get too.

Hoping someone can chime in quickly, so I figure out my next plan op action. Thanks everyone Starting to rain here(Dallas,TX), and I have my P10 panel opened up.
David

Support FPP

+- Recent Topics

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod