News:

LATEST RELEASE:  FPP 7.5 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/7.5

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16477
Latest: jbhubert
New This Month: 9
New This Week: 6
New Today: 2
Stats
Total Posts: 132727
Total Topics: 16475
Most Online Today: 114
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 2
Guests: 78
Total: 80

Pretty sure I killed my SR

Started by Lightsonthelake, December 16, 2023, 01:03:10 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lightsonthelake

So on top of having to re design my entire setup, I think I damaged my SR. I moved homes, majority of my changes were just counts and string names really minor. i went ahead and did a fresh start on on x lights. uploaded everything to my f16v3. everything populated as it should after a few days of learning again what i was doing wrong. everything but my SR. its only used for my matrix. 4 strands 288 pixels per strand. same setup ive used in the past years. i was having issues with the first 10 or so pixels being white or other colors and non responsive. port 1 being non operational. port 1 may have just been a wiring issue. so i brought the entire thing inside to diagnose. pulled the SR out and noticed my power connections on the card were loose. tightened them up and now ive lost data. ive got power lights on all 4 fuses. power to my prop but no activity. the 4 data lights are off on the card. tried a different ethernet cable from the f16 still nothing. i hope i didnt kill the card, but it seems like i may have. are there any tests i can do? 

JonD


There is a test mode on some of the SRs, but there are a lot of SR models these days and the actual model would be handy to know.  Print screens of the configuration would be helpful as well.  


Lightsonthelake

the test button on my SR isnt working either. pretty much I had communication, i pulled it from the box to test some stuff. noticed power and ground loose tightened those and now its not communicating with my pixels or my f16v3. im not as worried with my configuration as i am the loss of data between card and pixels. 

Support FPP

+- Recent Topics

FPP led Panel Troubleshooting. by Poporacer
Today at 09:29:56 AM

output controller by JonD
Today at 09:29:07 AM

Looking for SRx2 V5... by darylc
July 11, 2024, 05:54:34 PM

FPP 8.0 by colonelcline
July 11, 2024, 04:05:15 PM

SMPTE timecode by k6ccc
July 11, 2024, 10:36:03 AM

Matrix panels go full while on every restart by k6ccc
July 11, 2024, 08:17:58 AM

Multiple text effects cause re-render by breese
July 09, 2024, 06:19:48 AM

Cannot change serial settings for Renard by jeff.ott
July 08, 2024, 09:11:47 PM

7.5 wlan ARP issue? by peterjp
July 05, 2024, 11:44:49 PM

FPPv7.5 octoscoller error by dkulp
July 05, 2024, 10:44:41 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod