News:

LATEST RELEASE:  FPP 6.3 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/6.3

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15659
Latest: PaulDzRGB
New This Month: 9
New This Week: 3
New Today: 1
Stats
Total Posts: 128431
Total Topics: 15791
Most Online Today: 68
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 4
Guests: 30
Total: 34

LEDs not lighting

Started by stormridero, December 24, 2020, 05:13:55 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stormridero

Good morning all. I'm completely out of ideas and hope someone can help. I have the following:

KulpLights F-8B with Beaglebone Black
12v 30amp power supply
WS2811 string lights with xconnectors

Background: LEDs were working fine before updating FPP to the latest update. After running the update I woke up to the lights being all on and the BBB/OLED being off and the BBB outputs no longer registered that I had an F-8B or any LED strings attached. I redid my power supply, reseated the BBB and OLED (which both work now), and redid all my XLights communications. FPP now sees my lights, has all my outputs, even registers the correct F-8B controller and version.

FPP is in standalone mode, connected via a network cable, BBB strings are enabled, power output is 12v.

Went to the test enable mode in FPP. No lights. All wiring is plugged in and terminals are connected.

Nothing is having the lights come on and it is quite frustrating. Please help.

Poporacer

Quote from: stormridero on December 24, 2020, 05:13:55 AMI woke up to the lights being all on and the BBB/OLED being off
Did you try pressing one of the buttons on the F8 to wake up the display?


Quote from: stormridero on December 24, 2020, 05:13:55 AMand the BBB outputs no longer registered that I had an F-8B or any LED strings attached
So you were able to get into the web interface of FPP and the strings were no longer configured?


Quote from: stormridero on December 24, 2020, 05:13:55 AMNothing is having the lights come on and it is quite frustrating. Please help.
How about a screenshot of your BBB Strings page?
If to err is human, I am more human than most people.

stormridero

I did try to press the buttons to wake up the BBB, it wasn't working. It is working now though.

I am able to get into the web interface of FPP. The strings were no longer configured but they are now, although I'm still getting the error.


Abnormal Conditions - May Cause Poor Performance
Could not initialize output type BBB48String. Check logs for details.

I'm not sure which log it would be that I would need to attach.



I've attached my BBB string output for review. 

Support FPP

+- Recent Topics

Warning/Error: Network incomplete frames hit 250. by JonD
Today at 04:10:22 PM

F16V3 with 2 expansion boards at 40 fps MAX PIXELS per output? by tbone321
Today at 10:51:55 AM

F48V4-NS at 40 fps using all 48 pixel output ports? by Poporacer
Today at 10:27:09 AM

Unable to update RPi 5.5 to latest version by JonB256
February 05, 2023, 07:23:16 PM

help getting started, next step? by rayster
February 05, 2023, 04:24:09 PM

F48v4NS - Pi or No Pi? by joeyblasko
February 05, 2023, 09:15:33 AM

Huidu Controllers LED matrix by CaptainMurdoch
February 04, 2023, 10:18:47 AM

FPP6.2 universes by darylc
February 03, 2023, 08:48:57 PM

F16v4 Ports vs Universe Configuration Question by k6ccc
February 03, 2023, 09:32:48 AM

Need Expert Advise on F16v4 Ports vs Universe Configuration by Kairus
February 03, 2023, 09:32:33 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod