News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15486
Latest: Cousin_Eddie
New This Month: 108
New This Week: 22
New Today: 6
Stats
Total Posts: 126958
Total Topics: 15571
Most Online Today: 108
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 5
Guests: 52
Total: 57

No output on previously working Picap

Started by norbedron, November 29, 2021, 07:49:04 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

norbedron

Picap is used for testing so haven't used it for several months. When I plug in the pixels, the first pixel lights blue. When I enable Display testing, there is no change. Same on both outputs. Pixels work properly on a different tester. I moved the Picap to a different Pi and have the same result. Would this indicate a bad component?

JonB256

Will really need a screen shot of the Channel Output, Pixel Strings screen.

Is it Enabled? Is PiHat selected?
Long time Falcon, FPP and xLights user

norbedron

You cannot view this attachment.

FPP Ver 4.4

JonB256

That looks good to me. Not sure from here.

Fuses? Jumper settings?
Long time Falcon, FPP and xLights user

coodell

Im following this.  I have the same issue.

norbedron

I emailed Pixelcontroller about this. David Pitts replied that it was likely an ic chip on the board that drives the pixels. He gave me a link to purchase, but there has been out of stock so far. It is listed at $2.00, so a cheap fix if it comes back in stock.

tbone321

It probably will not come in until late next year with all of the chip shortages that are going on.  At that price, I would order a few extras to have on hand in case it happens again.

Support FPP

+- Recent Topics

Christmas 2022 Lights by ShadowLight8
Today at 05:54:00 PM

FPP and projector by morrydavis
Today at 05:42:57 PM

Remote Relay Control by MGHaff007
Today at 05:42:01 PM

E1.31 data not getting to WLED controller by morrydavis
Today at 05:41:06 PM

Does FPP include an operating NTP server? by breese
Today at 05:11:29 PM

Wiring Diagram for the RJ45 port for DMX by dkulp
Today at 04:52:18 PM

GPIO by darylc
Today at 04:44:02 PM

FPP Settings dropdowns not populating by Poporacer
Today at 04:07:18 PM

USB Wifi Adapter by jem5136
Today at 02:15:45 PM

FPP 6.x Matrix Issues by cmndr brain
Today at 01:41:55 PM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod