News:

LATEST RELEASE:  FPP 7.5 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/7.5

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16443
Latest: zakkwillow
New This Month: 14
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 132552
Total Topics: 16433
Most Online Today: 134
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 0
Guests: 132
Total: 132

1200w HP Power Supplies

Started by Xmas!, April 12, 2024, 04:58:34 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Xmas!

So one of my boxes stopped working. Inside it has (1) 1200w PS, (1) F8 Distro, (1) Smart Receiver, and (1) fan.
-I verified fuses
-I verified 120VAC to WHITE and BLACK input wires
-Fan on PS turns on low speed
-Replaced PS and PDB 4 times
-Only getting 4.5-5VDC on output of each PS except original one that was in there, which does not turn on. This reading is without a breakout board connected. The breakout boards show no voltage at all.

-No PS light

Any ideas?

FIXED
Took a break but now I'm back. Let's get this done.

Xmas!

Also there is no power at the fuse distribution (green fuses) or either board (obviously).
Took a break but now I'm back. Let's get this done.

MikeKrebs

Do you have a "sense" wire connected?

The breakout boards have the circuits to deliver the right voltage back to the PSU to allow them to turn on. Without either the "sense" circuit or breakout board, they will not power on.

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod