News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15650
Latest: Androom
New This Month: 54
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 128349
Total Topics: 15783
Most Online Today: 57
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 1
Guests: 12
Total: 13

All pixels group ON effect

Started by tkelba, December 01, 2022, 05:03:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tkelba

Hello, 
I am using a group with all models in it. 
In the sequence I run a few effects (single strand and spirals) in red green blue and purple on individual models and then switch to ON effect on all pixels group 
All of the colors are correct, but when I switch to the ON effect in BLUE, 4 of the models are purple. 

Test mode from FPP Master runs all colors correctly. Any ideas why 1 set of models would be purple when commanded blue in the ALL pixels group 

tkelba

Never mind. I should check my setup before running to the forum. All good now! 

Support FPP

+- Recent Topics

Script/Plug-In Trigger on Data by darylc
Today at 05:15:35 PM

Attempting to move to FPP 6.3 from 4.4 - Assigned IP is in different subnet. by Poporacer
Today at 05:06:59 PM

F48v4NS - Pi or No Pi? by tbone321
Today at 04:49:25 PM

Camera input for WS2811's by dkulp
Today at 04:02:55 PM

F16v3 Won't boot or power on by rjhodgefamily
Today at 02:22:05 PM

Set Time/Date by Rick
January 29, 2023, 10:09:08 PM

help getting started, next step? by Poporacer
January 28, 2023, 05:10:18 PM

Trying to configure LOR CF50D Floods on FPP Pi Player with PiCap by half.fast
January 28, 2023, 03:19:37 PM

wifi issues on BBB running fpp v6.3 by k6ccc
January 28, 2023, 02:04:23 PM

BBB / FPP sending data to ESP32 WLED by srwmemphis
January 28, 2023, 04:39:02 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod