News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16477
Latest: jbhubert
New This Month: 9
New This Week: 6
New Today: 2
Stats
Total Posts: 132728
Total Topics: 16475
Most Online Today: 114
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 0
Guests: 74
Total: 74

All pixels group ON effect

Started by tkelba, December 01, 2022, 05:03:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tkelba

Hello, 
I am using a group with all models in it. 
In the sequence I run a few effects (single strand and spirals) in red green blue and purple on individual models and then switch to ON effect on all pixels group 
All of the colors are correct, but when I switch to the ON effect in BLUE, 4 of the models are purple. 

Test mode from FPP Master runs all colors correctly. Any ideas why 1 set of models would be purple when commanded blue in the ALL pixels group 

tkelba

Never mind. I should check my setup before running to the forum. All good now! 

Support FPP

+- Recent Topics

Multiple text effects cause re-render by Poporacer
Today at 03:50:24 PM

FPP led Panel Troubleshooting. by Poporacer
Today at 09:29:56 AM

output controller by JonD
Today at 09:29:07 AM

Looking for SRx2 V5... by darylc
July 11, 2024, 05:54:34 PM

FPP 8.0 by colonelcline
July 11, 2024, 04:05:15 PM

SMPTE timecode by k6ccc
July 11, 2024, 10:36:03 AM

Matrix panels go full while on every restart by k6ccc
July 11, 2024, 08:17:58 AM

Cannot change serial settings for Renard by jeff.ott
July 08, 2024, 09:11:47 PM

7.5 wlan ARP issue? by peterjp
July 05, 2024, 11:44:49 PM

FPPv7.5 octoscoller error by dkulp
July 05, 2024, 10:44:41 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod