News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16482
Latest: nfalzone81
New This Month: 14
New This Week: 2
New Today: 1
Stats
Total Posts: 132768
Total Topics: 16481
Most Online Today: 120
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 1
Guests: 92
Total: 93

SRx1 Auto Protocol

Started by techniplex, December 04, 2023, 09:44:23 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

techniplex

I am using the SRx1 V4 smart receiver with FPP 7.3.5 and setting A-F for auto protocol will not generate outputs. If I set FPP to V1 and select 1-3 then I get outputs and the same with V2 protocol and setting 4-9. 

I am guessing normal behavior but in testing port number only the A reciever has the white lights for the port number followed by R-G-B, while subsequent recievers do not show the port number with white light designation. Seems like subsequent recievers should have a different solid color for A, B, C, etc


Support FPP

+- Recent Topics

Sequences with audio crashing FPP at random by robbiet
July 23, 2024, 08:10:05 PM

Audio Issue with Pi Zero 2 W by robbiet
July 23, 2024, 08:45:43 AM

Changing FPP firmware by dkulp
July 19, 2024, 06:20:26 PM

Intro to the Octoscroller by dkulp
July 19, 2024, 04:41:13 AM

xCapture Playback Issues by dkulp
July 19, 2024, 04:38:54 AM

UDP error by Poporacer
July 17, 2024, 07:19:13 PM

do I need license for my picap New? by Poporacer
July 15, 2024, 03:35:02 PM

USB (and other) issues on Pi Zero 2w by zaicik
July 14, 2024, 04:20:33 AM

Multiple text effects cause re-render by dkulp
July 13, 2024, 08:44:07 AM

FPP led Panel Troubleshooting. by Poporacer
July 12, 2024, 09:29:56 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod