News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15647
Latest: Linwood Walker
New This Month: 52
New This Week: 11
New Today: 2
Stats
Total Posts: 128296
Total Topics: 15777
Most Online Today: 78
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 3
Guests: 40
Total: 43

All pixels group ON effect

Started by tkelba, December 01, 2022, 05:03:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tkelba

Hello, 
I am using a group with all models in it. 
In the sequence I run a few effects (single strand and spirals) in red green blue and purple on individual models and then switch to ON effect on all pixels group 
All of the colors are correct, but when I switch to the ON effect in BLUE, 4 of the models are purple. 

Test mode from FPP Master runs all colors correctly. Any ideas why 1 set of models would be purple when commanded blue in the ALL pixels group 

tkelba

Never mind. I should check my setup before running to the forum. All good now! 

Support FPP

+- Recent Topics

help getting started, next step? by jnealand
Today at 08:25:27 PM

Bug in newest release by tbone321
Today at 06:14:26 PM

Cannot Connect to F48V4-NS Through Rasberry Pi by Poporacer
Today at 03:13:43 PM

new piCaps in the works? by Bwinter
Today at 11:25:32 AM

DIY voucher request by CaptainMurdoch
Today at 11:14:38 AM

Which volume to grow during setup? by RickR
Today at 09:55:17 AM

F16v3 Won't boot or power on by chiefwarrant
Today at 06:56:34 AM

Simple single Channel DMX Output trigger by info@trans-mission.tv
Today at 05:33:54 AM

No network by JonD
January 25, 2023, 12:54:50 PM

F16v3 screen is dead by JonD
January 25, 2023, 12:49:31 PM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod