News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15658
Latest: CharlieOhio
New This Month: 8
New This Week: 2
New Today: 2
Stats
Total Posts: 128426
Total Topics: 15790
Most Online Today: 50
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 1
Guests: 27
Total: 28

Testing pixel on port 9 not working

Started by ykhalifaxmas, November 26, 2022, 09:34:07 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ykhalifaxmas

Hi 
Need a help please
F16V4 connected to two 12v power supplies first is connected to V1 input and second one is on v2 input,
Testing for 1-8 port is fine
9-16 is not working

Thanks for you in advance

rudybuddy


JonD

Quote from: ykhalifaxmas on November 26, 2022, 09:34:07 AM9-16 is not working
The polarity is reversed on the V1 and V2 ports.  Make sure you have accounted for that.  Are you getting lights on both sides?  A print screen of your E1.31 and Port Output settings might be helpful.  Bad wiring can cause issues as well.

You cannot view this attachment.

Support FPP

+- Recent Topics

Unable to update RPi 5.5 to latest version by JonB256
Today at 07:23:16 PM

help getting started, next step? by rayster
Today at 04:24:09 PM

Warning/Error: Network incomplete frames hit 250. by darylc
Today at 04:06:58 PM

F48V4-NS at 40 fps using all 48 pixel output ports? by darylc
Today at 03:59:37 PM

F48v4NS - Pi or No Pi? by joeyblasko
Today at 09:15:33 AM

Huidu Controllers LED matrix by CaptainMurdoch
February 04, 2023, 10:18:47 AM

FPP6.2 universes by darylc
February 03, 2023, 08:48:57 PM

F16v4 Ports vs Universe Configuration Question by k6ccc
February 03, 2023, 09:32:48 AM

Need Expert Advise on F16v4 Ports vs Universe Configuration by Kairus
February 03, 2023, 09:32:33 AM

Set Time/Date by darylc
February 02, 2023, 06:09:40 PM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod