News:

LATEST RELEASE:  FPP 7.5 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/7.5

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16424
Latest: Humpiedump
New This Month: 17
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 132322
Total Topics: 16403
Most Online Today: 103
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 1
Guests: 73
Total: 74

Sequence not running correctly from Pi 3B+

Started by TedZ, October 17, 2019, 05:14:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TedZ

Hi everyone!

I made some Halloween sequences that work perfectly from my computer via an Arduino Uno through the generic serial output, but when I exported the sequences to my Pi 3B+, the sequences don't run correctly. I get random pixels and missing colors. I'm using W2811 Pixels. Thanks in advance!

Emuney18

I'm assuming you are using a hat or the pi gpio to drive the pixels.  Are you using FPP or how are you connecting to the Pi?  Did you setup the channel outputs on the Pi in FPP?


Sent from my iPhone using Tapatalk

TedZ

#2
I'm using the pi's USB with a generic serial output to am arduino. I'm new to the pi and fpp. I'm not sure how to use the gpio, and I just purchased a picap, but it is backordered. The serial output works fine with Vixen and Arduino from my computer.

Emuney18

I am not sure but you likely need to configure the generic serial output in the outputs/other tab. Are you doing this?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Support FPP

+- Recent Topics

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod