News:

LATEST RELEASE:  FPP 7.5 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/7.5

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16476
Latest: jbhubert
New This Month: 8
New This Week: 5
New Today: 2
Stats
Total Posts: 132727
Total Topics: 16475
Most Online Today: 114
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 0
Guests: 66
Total: 66

Strange problem with model testing in fpp

Started by mlevings, November 28, 2023, 07:02:05 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mlevings

I'm pulling my hair out on this one.  I'm using model testing to test my props as I get my setup done.   One of my controllers is an f16v3 with 2 expansions.  It has a mega tree (30x100), 10 candy poles, and 60 really big lights.  Anyway all of my other testing works fine, but when I select the mega tree, everything on the f16 comes on for the test.  If I select any of the individual rbl's or candy poles, they do no come on.   I have verified the channels in xlights, fpp, and the controller.  Are there any known issues with the model testing setup?   

CaptainMurdoch

Did you try manually selecting the start/end channels for the model(s) and turning on test mode?  That is basically what selecting a model from the dropdown does, so you can do the same manually.  If it works when manually selecting, then do those channels match what you see for start/end when you chose the model from the dropdown?
-
Chris

mlevings

I got this fixed.  It ended up being a wrong jumper on a falcon expansion board  I guess I've had the issue for many years an never caught it.

Support FPP

+- Recent Topics

FPP led Panel Troubleshooting. by Poporacer
Today at 09:29:56 AM

output controller by JonD
Today at 09:29:07 AM

Looking for SRx2 V5... by darylc
July 11, 2024, 05:54:34 PM

FPP 8.0 by colonelcline
July 11, 2024, 04:05:15 PM

SMPTE timecode by k6ccc
July 11, 2024, 10:36:03 AM

Matrix panels go full while on every restart by k6ccc
July 11, 2024, 08:17:58 AM

Multiple text effects cause re-render by breese
July 09, 2024, 06:19:48 AM

Cannot change serial settings for Renard by jeff.ott
July 08, 2024, 09:11:47 PM

7.5 wlan ARP issue? by peterjp
July 05, 2024, 11:44:49 PM

FPPv7.5 octoscoller error by dkulp
July 05, 2024, 10:44:41 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod