News:

LATEST RELEASE:  FPP 7.5 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/7.5

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16397
Latest: Markr90
New This Month: 3
New This Week: 2
New Today: 2
Stats
Total Posts: 132075
Total Topics: 16371
Most Online Today: 77
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 2
Guests: 44
Total: 46

Smart Receiver(s) Configuration

Started by HuskerInTexas53, December 04, 2023, 06:52:08 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HuskerInTexas53

I did not scour the board in depth, so hopefully this isn't a repeat.  Last year I had a single smart receiver via my F16V4 and it worked great.  I added a 2nd smart receiver this year and may have caused myself some issues.  Coming out of the 1st receiver port (two receivers daisy chained), I used channels A and B.

For the 2nd port, I also have a single receiver and am again using channel A.  Should I be using Channel C or does it matter?  Attached is my controller set-up.  Hopefully this is enough detail.

Thanks in advance.

Flipmode

Normally you start each port with A

Ports 17 to 20 would be A,B,C,D etc

What you have looks fine, you just need to terminal the last smart receiver in each chain.

Poporacer

If you are not daisy chaining, you can use them in Normal mode, but in reality, you can designate it as any Letter. You just have to set the mode switches to match the letter you are using.

If to err is human, I am more human than most people.

HuskerInTexas53

Thanks so much for the responses.  Yeah, last year my singing-bulbs were working fine.  I added the additional chain this year (only 4-channels, 21a-23a), and now my Singing bulbs are out of whack.  I am sure it is operator error, but it just isn't obvious yet.  I believe I did set all my terminators, but will check first thing in the morning.

Attached is a picture of my controller channelization if that helps.  Thanks again.

HuskerInTexas53

#4
OK - Going to answer my own question again.  I did a test of the lights on that receiver after the show was over, and on the receiver directly chained to it.  All indications are pointing that I hooked up my bulbs to the wrong receiver (DOH!).  I will know for sure in the morning when I can verify, but am fairly sure that is the issue.

Sorry for the bother.

(P.S. I feel like such an idiot sometimes)

Support FPP

+- Recent Topics

Problem with images in playlist. by CaptainMurdoch
Today at 08:56:43 AM

Choosing P4 Panels / Colorlight by CaptainMurdoch
Today at 08:52:41 AM

strang text behavior with all modell by MikeKrebs
February 28, 2024, 10:09:03 PM

Struggling with media playback sync by MichaelD
February 27, 2024, 03:40:10 AM

Live video with xLights and Falcon Controllers by Laser Falcon
February 24, 2024, 01:20:52 PM

Waveshare 7" Screen by skulltronix
February 23, 2024, 03:36:17 PM

Need to expand by darylc
February 22, 2024, 11:41:01 PM

reviving a bbb on an octoscroller by starsman20
February 22, 2024, 04:34:23 PM

FPP After Hours Music Plugin has been updated by MikeKrebs
February 21, 2024, 10:24:39 PM

Kiosk mode touchscreen by Poporacer
February 19, 2024, 08:57:25 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod