Falcon Christmas

The Lab (Technical Talk) => Designer Troubleshooting and Help => Topic started by: Adroit on March 21, 2019, 05:27:33 PM

Title: Artnet in on f48 but not on FPP
Post by: Adroit on March 21, 2019, 05:27:33 PM
What gives?
I am using Resolume to output to the f48 very flawlessly without any issues at all using artnet but when I set it to run a p5 matrix through FPP I see there is no Artnet in. I have read and done my research on resolume not being able to output in e131 and FPP not being able to receive artnet like the F48.
What is the work around for this issue?

Thanks

Title: Re: Artnet in on f48 but not on FPP
Post by: CaptainMurdoch on March 21, 2019, 07:08:17 PM
FPP doesn’t support ArtNet input right now.  For now, you can install OLA (OpenLighting Architecture) and set it up as a ArtNet to E1.31 bridge.