Falcon Christmas

Welcome => Learning Center => Topic started by: ChristmasBug on December 05, 2018, 07:20:41 AM

Title: connection 2 F16 Boards
Post by: ChristmasBug on December 05, 2018, 07:20:41 AM
Not sure if this was asked but I was wondering what is the best way to connect 2 F16V2-R boards together. I have them on the same network and gave them separate IP and they show. Just wondering how dose it work for the SHOW.

// Cheers
Title: Re: connection 2 F16 Boards
Post by: JonB256 on December 05, 2018, 11:19:49 AM
The F16v2R boards do not have a built in ethernet switch to allow daisy chaining.

They will each need their own CAT5 cable. Since there are two, you'll need to use an Ethernet Switch (use a Gigabit switch) to split the E1.31 data correctly.