News:

LATEST RELEASE:  FPP 7.5 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/7.5

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16463
Latest: Tumblegrass_Lights
New This Month: 13
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 132625
Total Topics: 16451
Most Online Today: 165
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 0
Guests: 137
Total: 137

Test mode on falcon

Started by Emtarnold, November 09, 2019, 12:13:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Emtarnold

Hello,
I again am struggling getting my renards to work with my falcon f16v3  In the serial outputs tab of the user interface if I have port 2 assigned to universe 1 the Renard lights up all channels in white test mode. If I assign port 2 to universe 2 the ren no longer reacts in test mode. Is this correct? this is the second year I have owned the falcon and still I have not been able to use it as I can not seem to make it work with my 5 ren ss24s. I do want to add pixels but do not want to abandon the controllers and props I have used for years. Any input on this would be appreciated as the hours I have spent on this is bordering on insane. I have watched every video that remotely applies to this issue and not much success. I'm using a laptop and vixen 3 software. Thank you in advance

Emtarnold

The preview now works. As well as the test mode but  I have my ren ss24 configured as channel 1 on the falcon. Things are working but the ren is super sluggish. Any effect I program in smaller than 750 milliseconds simply go undone. Any ideas ?

Support FPP

+- Recent Topics

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod