News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16460
Latest: tripleblack
New This Month: 10
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 132598
Total Topics: 16443
Most Online Today: 221
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 0
Guests: 211
Total: 211

All pixels group ON effect

Started by tkelba, December 01, 2022, 05:03:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tkelba

Hello, 
I am using a group with all models in it. 
In the sequence I run a few effects (single strand and spirals) in red green blue and purple on individual models and then switch to ON effect on all pixels group 
All of the colors are correct, but when I switch to the ON effect in BLUE, 4 of the models are purple. 

Test mode from FPP Master runs all colors correctly. Any ideas why 1 set of models would be purple when commanded blue in the ALL pixels group 

tkelba

Never mind. I should check my setup before running to the forum. All good now! 

Support FPP

+- Recent Topics

Did the the latest upgrade tonight and it failed. by MikeKrebs
June 10, 2024, 09:19:42 PM

No Audio by Steve
June 07, 2024, 02:10:47 PM

Video IP Capture -> sound by MikeKrebs
June 06, 2024, 09:00:17 PM

Control Channel Output by zj023
June 03, 2024, 06:23:35 AM

Compatibility question by John_82
June 02, 2024, 04:23:25 PM

Virtual Display not working? by colonelcline
June 01, 2024, 04:55:41 PM

Help for my LED Pit board project by Octonath
May 31, 2024, 06:15:17 PM

Help, can't get PCA9685 working with xLights and FPP by dkulp
May 30, 2024, 08:54:53 AM

HELP Did something dumb - turned on Tethering by The Engineer
May 27, 2024, 06:39:38 PM

First Time User - Can't open GUI only Terminal by k6ccc
May 27, 2024, 09:51:34 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod