News:

LATEST RELEASE:  FPP 7.5 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/7.5

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16425
Latest: Bagley2001
New This Month: 18
New This Week: 3
New Today: 1
Stats
Total Posts: 132322
Total Topics: 16403
Most Online Today: 91
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 0
Guests: 57
Total: 57

Strings flash randomly

Started by btm231, December 03, 2023, 10:53:33 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

btm231

I'm about to just throw everything in the trash at this point because I'm losing my mind...

Using pucks from Ray Wu that I intend on hanging with tracks and trying to test before I deploy them, but any time I run a sequence with everything hooked up to the F16, I get these random flashes across all the strings. Voltage is fine, animations look great, but this flash persists and there's no pattern to it. The flash also presents itself when starting a sequence manually within FPP. I don't know if the board is faulty, the software, or if something else just isn't playing nice.

I have a DigiQuad lying around from a different project and decided to try running the strings off that to rule out faulty strings, but I don't have the problem there... so something is up with the F16.

Any ideas where to look? Do Falcons just hate my strings? Do I have a bad board?

https://imgur.com/a/JHhldYu

tbone321

Make sure that XLights is not running and set for output to lights. 

btm231

Yep, this is happening while strictly playing from FPP without Xlights open.

 Got a smart receiver today and have been running them off that and still the same issue... :'(

What's worse, I've been playing with playlists and it happens almost every time the next effect plays too!

Support FPP

+- Recent Topics

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod