News:

Server migration complete, Welcome to version 2.1.1

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 16460
Latest: tripleblack
New This Month: 10
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 132598
Total Topics: 16443
Most Online Today: 221
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 2
Guests: 183
Total: 185

1200w HP Power Supplies

Started by Xmas!, April 12, 2024, 04:58:34 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Xmas!

So one of my boxes stopped working. Inside it has (1) 1200w PS, (1) F8 Distro, (1) Smart Receiver, and (1) fan.
-I verified fuses
-I verified 120VAC to WHITE and BLACK input wires
-Fan on PS turns on low speed
-Replaced PS and PDB 4 times
-Only getting 4.5-5VDC on output of each PS except original one that was in there, which does not turn on. This reading is without a breakout board connected. The breakout boards show no voltage at all.

-No PS light

Any ideas?

FIXED
Took a break but now I'm back. Let's get this done.

Xmas!

Also there is no power at the fuse distribution (green fuses) or either board (obviously).
Took a break but now I'm back. Let's get this done.

MikeKrebs

Do you have a "sense" wire connected?

The breakout boards have the circuits to deliver the right voltage back to the PSU to allow them to turn on. Without either the "sense" circuit or breakout board, they will not power on.

Support FPP

+- Recent Topics

Did the the latest upgrade tonight and it failed. by MikeKrebs
June 10, 2024, 09:19:42 PM

No Audio by Steve
June 07, 2024, 02:10:47 PM

Video IP Capture -> sound by MikeKrebs
June 06, 2024, 09:00:17 PM

Control Channel Output by zj023
June 03, 2024, 06:23:35 AM

Compatibility question by John_82
June 02, 2024, 04:23:25 PM

Virtual Display not working? by colonelcline
June 01, 2024, 04:55:41 PM

Help for my LED Pit board project by Octonath
May 31, 2024, 06:15:17 PM

Help, can't get PCA9685 working with xLights and FPP by dkulp
May 30, 2024, 08:54:53 AM

HELP Did something dumb - turned on Tethering by The Engineer
May 27, 2024, 06:39:38 PM

First Time User - Can't open GUI only Terminal by k6ccc
May 27, 2024, 09:51:34 AM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod