News:

LATEST RELEASE:  FPP 6.3 - Download from here - https://github.com/FalconChristmas/fpp/releases/tag/6.3

+-+-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Site Stats

Members
Total Members: 15655
Latest: _composite_
New This Month: 5
New This Week: 2
New Today: 2
Stats
Total Posts: 128412
Total Topics: 15789
Most Online Today: 35
Most Online Ever: 7634
(January 21, 2020, 02:14:03 AM)
Users Online
Members: 0
Guests: 22
Total: 22

LOR Help

Started by JohnandAimee, November 15, 2016, 10:08:44 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JohnandAimee

Hi, we are new to LOR this year we had a Mr. Christmas hooked up to a FM transmitter last year so we are a little overwhelmed.  What we need help with is this.  We have purchased pre-made sequences specifically for LOR and 16 channel which we have.  Testing in the hardware lights everything up so I know all circuits are working.  Problem is we have loaded the sequences and they MP3's and everything plays on the computer but the LOR unit will not light any circuits.  What am I doing wrong?  Sorry this is so close to Christmas for newbies to be trying to get a show together.  I appreciate any help. 

David Pitts

I think they live 10 houses down the street. :) I have met them. Sold them some old snow flakes i think.
PixelController, LLC
PixelController.com

JohnandAimee

Yes that's us.  We changed all the snowflakes over to LED this year so they turned out a nice blue.  Hopefully our start of a 20ft mega tree will be up and running also.  I think I have an idea of what I'm doing wrong, watched a few videos.  I may have the circuits assigned wrong.  Because we only have one unit (for now :) ) and its actually assigned as #4 sequences may be not connecting to the actual unit.  I will mess with it once I get home today and hopefully that will work. 

David Pitts

Quote from: JohnandAimee on November 16, 2016, 10:00:30 AM
Yes that's us.  We changed all the snowflakes over to LED this year so they turned out a nice blue.  Hopefully our start of a 20ft mega tree will be up and running also.  I think I have an idea of what I'm doing wrong, watched a few videos.  I may have the circuits assigned wrong.  Because we only have one unit (for now :) ) and its actually assigned as #4 sequences may be not connecting to the actual unit.  I will mess with it once I get home today and hopefully that will work.

I will come down this weekend.
PixelController, LLC
PixelController.com

Phrog30

Support at it's finest!

Sent from my Pixel using Tapatalk


CaptainMurdoch

Let them borrow a Pi with FPP, it will be quicker...  :)
-
Chris

JohnandAimee

Well no luck, still not working :( 

JohnandAimee

Take that back, it works!!!!

Support FPP

+- Recent Topics

Unable to update RPi 5.5 to latest version by tbone321
February 04, 2023, 08:51:43 PM

help getting started, next step? by Poporacer
February 04, 2023, 06:42:08 PM

Huidu Controllers LED matrix by CaptainMurdoch
February 04, 2023, 10:18:47 AM

FPP6.2 universes by darylc
February 03, 2023, 08:48:57 PM

F16v4 Ports vs Universe Configuration Question by k6ccc
February 03, 2023, 09:32:48 AM

Need Expert Advise on F16v4 Ports vs Universe Configuration by Kairus
February 03, 2023, 09:32:33 AM

Set Time/Date by darylc
February 02, 2023, 06:09:40 PM

We moved and are and selling everything (in Boise, ID) by ybjr38@yahoo.com
February 02, 2023, 02:14:59 PM

K8-PB No network on first run by rharrington76
February 02, 2023, 01:39:47 PM

Help How I use Orange Pi with FPP by tbone321
February 01, 2023, 02:41:58 PM

Powered by EzPortal
Powered by SMFPacks Menu Editor Mod